RedruM

...a ted popravde! Kdyz jste se podivali na nadpis, co vas napadlo? Ano, nemuselo to byt ihned, ale pokud se vam pred ocima nezjevil Jack Nicholson nebo mumlajici chlapecek s nozem a rtenkou (nebo cim to psal) a The Shining, zapomente, ze byste se v tuto chvili mohli povazovat za filmovyho znalce. Ne ze by teda platila opacna implikace... ;-)

Proc ale pisu o tomhle? Protoze se asi brzy neco prihodi. Dostal jsem totiz nekolik znameni, o kterych si myslim, ze jejich nahodnost je tak trochu neuveritelna. Ale pekne od zacatku.

V pondeli mi Petra na posledni chvili odrekla divadlo (coz me mimochodem docela nastvalo) tak jsem narychlo sehnal nahradnici, Blanku. Do Rubinu jsme dorazili s predstihem abychom stihli jeste nejaky to predkulturni pivko. Pri procitani listku me ale hned do oci prastil napis Red Rum. Mam totiz tendenci si veci vnitrne nahlas cist a kdyz jsem dorazil k tyhle polozce, mel jsem najednou pocit, ze bych to mel spis zpomalene zamumlat a to jeste nekolikrat po sobe. Kdo nevi o co jde, prikladam odkaz na ukazku. RedRum The Shining

Tenhle drink jsem jeste nikdy predtim nevidel. Nakonec jsme si ty krvavy sladarny dali kazdej po jednom panaku. To byl ovsem jen zacatek.

Ve stredu jsme s Blankou sli do Svetozoru na Katku, samozrejme zase sraz s dostatecnou rezervou na jedno pivko pred zacatkem. Sedime teda dole v tom baru, popijime, a ja koukam na uchylnej kvetinovej motiv na zdech. Neco se mi tam ale nezda. Kouknu bliz a co nevidim, kyticky v sobe maji inverzni barvou napis Redrum. Presne tim stylem, kterym je to napsany na dverich v tom filmu vcetne obracenyho R atd. Cumim na to jako puk a neverim. Blanka neveri uz vubec a mysli, ze si z ni delam srandu. No dobre, videt Redrum dvakrat behem tri dnu kdyz jsem ho predtim nevidel snad roky, to se porad jeste da povazovat za relativne normalni vec. Jenze! To jeste neni vsechno.

Vcera (ctvrtek) jsem na facebooku videl odkaz Wanuv odkaz na video nejakyho typka co zive micha svuj vlastni beatbox a zni to fakt dobre. Hraje na prani ruzny zanry a jeden z nich je i dubstep. Hmmm, rikam si, to jsem uz dlouho neslysel, mozna bych mel vyrazit nekdy nekam do klubu si na to trsnout. Radeji si jeste ale poslechnu neco youtube at jsem v obraze. Otevru teda youtube, do searchboxu zadam “dubstep” a ve vysledcich jedu rovnou do sekce playlist a... ...a cumim jako puk zase! Hnedka druhej song prvniho playlistu se jmenuje Dubstep - “Red Rum” from The Widdler. What the fuck?!? Pro jistotu prikladam odkaz. Dubstep - Red Rum from The Widdler

Popravde, jsem docela zvedav na co narazim dnes a hlavne, kdo koho to vlastne zamorduje...

Go Top
comments powered by Disqus